Suroviny
Porce: 34-35
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 278 kJ / 4 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,41 g |
Tuky | 105,58 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 712,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Moje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 56 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 59 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kynute kolace,
jihoceske kolace,
kynuté koláče se sádlem,
kynuté koláčky,
koláče se sádlem,
makové kynuté koláče,
koláče kynuté dlouho vláčné,
jihočeské koláčky,
kolace kynute,
těsto na tvarohové koláče se sádlem,
kynuté koláčky se sádlem,
kynutý koláč se sádlem,
vláčné kynuté koláče bez kynutí,
koláčky se sádlem,
kynute kolace recept,
kynuté koláče postup,
recept na kynuté koláče,
jihočeský kynutý koláč,
kynute kolace ze sadla,
jihočeský kolač
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr krupice,
mléko,
sádlo,
máslo,
žloutek,
sodovka,
žloutek,
olej,
mléko
Komentáře (38)
Pridavam foto
Jinak tvaroh jde použít i vaničkový, jen se ho musí před tím zahustit - pudink či ještě lépe škrob. Ale není to úplně ono.