Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 406 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,76 g |
Tuky | 126,53 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 181,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný křehký koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5K3R
Moje poznámka
Jablečný křehký koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5K3R
Nejnovější recepty
Kynuté nekynuté koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá fazolová směs s klobásou, kukuřicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 20 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s borůvkami
kyskamaryska před 7 minutami
Vlčická játrová omáčka
miryg13 před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
marcela.cl před 1 hodinou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Kolarovaa před 1 hodinou
Ostružinový koláč s tvarohem
Elinka1 před 1 hodinou
Pomazánka s kapií a balkánským sýrem
Frankie69 před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 4 hodinami
České buchty
Martas6 před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 4 hodinami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 4 hodinami
Tématické fráze:
křehký jablečný koláč,
křehký jablečný koláč na plech,
recept na křehký jablečný koláč,
jablecny krehky kolac,
jablecny kolac,
jablecny kolac krehky,
křehky kolač jablečny,
krechky jablecny kolac,
jablečný koláč z křehkého těsta,
křehký koláč,
jalecny kolac,
křehky koláč s jablky,
křehký jableční koláč,
obyčejný jablečný koláč,
koláč do formy jalečný s ořechama,
krechky jablkovy kolac,
křehký jablečný dort,
jablečný koláč na plech,
top recepty křehky jablečny kolač,
krehke jablecne kolace
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
prášek do pečiva,
žloutek,
voda,
ocet,
sůl,
jablko,
skořice,
cukr
Komentáře (9)
zghettablog.blogspot.cz/2012/10/jablecny-kolac.html
-máslo musí být nakrájené na opravdu maličké kousíčky, aby se dobře smísilo s moukou a nesmí být až příliš měkké
- v lednici je lepší ho mít klidně i více jak hodinu
-je nutné pak pracovat rychle a zkusit ho vyválet napoprvé (ještě studené), a když válime první půlku, tak druhou vrátit do ledničky
To je tak všechno, co mě k tomu napadá :)