Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 026 kJ / 1 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,28 g |
Tuky | 13,61 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkBP
Moje poznámka
Bavorský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkBP
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 45 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bavorský knedlík,
bavorské knedlíky,
bavorský knedlík recept,
bavorské knedlíky recept,
bavorský bramborový knedlík,
recepty bavorský knedlík,
bramborové knedlíky s rohlíkem,
jogurtové knedlíky,
bramborový knedlík s rohlíkem,
bavorské bramborové knedlíky,
bavorsky knedliky foto,
recept bavorský knedlík,
recept na bavorský knedlík,
recept na bavorské knedlíky,
knedlík bavorský,
bavorské koule,
bavorský knedlíky,
knedlíky z toustového chleba,
recepty bramborové knedlíky s rohlíkem,
jogurtové knedlíky recept
Suroviny:
brambory,
brambory,
mouka hrubá,
vejce,
rohlík,
sůl,
olej
Komentáře (29)
http://www.toprecepty.cz/recept/11760-knedliky-bez...
Poslala bych ti i krasny obrazek, aby ses mohl presvedcit, ze jsou to bramborove Bavorske knedliky. Tady jsem zkopirovala alespon text pod obrazkem ... The still-attached skin on the outside of the schweinshaxe becomes a crackly and delicious pork rind, while the meat becomes fall-off-the-bone tender. It comes with a enormous potato dumpling, which probably weighs somewhere between 5-10 pounds.
Nasla jsem spoustu receptu na bavorske knedliky. Bavarian Potato Dumplings "Kartoffelkloesse" ... jsou z brambor a jsou bavorske.
* mléko
* 3 vejce
* máslo
* cibule
* petržel
* muškát
* sůl
POSTUP:
Nakrájené housky okořeněné muškátem a osolené zalijeme horkým mlékem a necháme 5 minut přikryté. Na másle zpěníme cibulku a přidáme do mísy s houskami. Pak přidáme petržel a vejce. Z těsta děláme knedlíky, které potom vaříme ve vařící vodě asi 10 minut.
Zdroj uvádějte ve tvaru www.recepty.cz nebo Recepty.cz. Děkuji.
Konzistencia je skvela, davame prednost tuhsim knedlikom, nie tym nadychanym paperovym. skoda mrzi ma to, pretoze nebyt tej haluskovej chuti, tak ich urcite zaradim do repertoaru oblubenych priloh. janka remkova dufam, ze som ta neznechutila.