Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané syrečky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sykynda sykynda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie711 kJ /
170 kcal
Bílkoviny34,17 g
Tuky1,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,33 g
Sacharidy5,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrečky nakrájíme na malé kostičky, zamícháme s rozetřeným čeSnekem a pažitkou a zalijeme olejem aby byly ponořené. Krok 2: Necháme 1 až 2 dny odpočinout v lednici.

TIP: Jak naložit kombinaci různých sýrů

Zveřejněno 30. 12. 2008

Poznámka autora sykynda

Perfektní k chlebu s máslem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané syrečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82vg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané syrečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82vg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Také jsem vyzkoušela tento receptík, to nemá chybu. Koupila jsem v Makru 1kg. tvarůžku, vyskouším i jiné recepty. Za tento recept dávám +1 :-K :-*

Vypadá to lákavě,hned to jdu zkusit:-p

hani - přesně platí 1. část věty k :yes:, manžela nepřesvědčím o tom, že klidně ty syrečky může pár dní nechat, že se nezkazí ....protože co kdyby...:-D:-D:yes:

V lednici vám vydrží i několik dní, pokud je hned nesníte:yes: jsou hned po ruce a s chlebem je to výborná večeře, nebo i svačina:yes::yes::-p +

Tak a zítra jdu koupit tvarůžky, sýry v této podobě jsou skvělé a já jsem si vůbec nevšimla, že tady je takový recept.:-p:yes:

Tématické fráze:
nakládané tvarůžky, nakládané tvarůžky v pivu, naložené tvarůžky, nakládaný syreček, nakládané sirečky, syrečky v pivu, nakládané olomoucké tvarůžky, nakládané tvarůžky recept, tvarůžky v pivu, olomoucké tvarůžky nakládané v pivu, nakladane olomoucke tvaruzky v pivu, naložené tvarůžky v pivu, nakládaný sirečky, syrečky - večeře recepty, tvaružky naložené v pivu, tvarůžky v pivě, nakládání tvarůžek, olomoucké tvarůžky nakladane, nakládaný sýr v pivu, naložené syrečky

Suroviny:
sýr syrečky olomoucké, česnek, pažitka, cibule, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu