Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 952 kJ / 1 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,01 g |
| Tuky | 70,94 g |
| Vláknina | 19,09 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 16,92 g |
| Sůl | 45,68 g |
| Sacharidy | 119,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EKo
Moje poznámka
Cizrna na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EKo
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 44 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 7 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 8 hodinami
Tématické fráze:
cizrna na paprice,
cizrna recepty,
cizrna na paprice s pórkem,
cizrna s těstovinami,
cizrna recept,
recepty z cizrny,
cirzna,
cizrna s těstovinou,
cizrna s těstovinami recepty,
cizrna na paprice recept,
recept cizrna na paprice,
recept cizrna,
cirzna na paprice,
cirzna recept,
cirzna recepty,
recepty na cizrnu,
recepty - cizrna,
cizrna z plechovky,
recept na cizrnu,
crzina na paprice
Suroviny:
cizrna,
cibule,
paprika sušená sladká,
bujón zeleninový,
smetana,
pórek,
šťáva citronová,
sůl,
olej
Komentáře (14)
Baruš, ale nebylo by šťastnější jídlo uvařit a dát vlastní foto? Je fakt, že uvádíš i zdroj, nevydáváš to za své