Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 952 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,01 g |
Tuky | 70,94 g |
Vláknina | 19,09 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 16,92 g |
Sůl | 45,68 g |
Sacharidy | 119,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EKo
Moje poznámka
Cizrna na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EKo
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 44 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 45 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
cizrna na paprice,
cizrna recepty,
cizrna na paprice s pórkem,
cizrna s těstovinami,
cizrna recept,
recepty z cizrny,
cirzna,
cizrna s těstovinou,
cizrna s těstovinami recepty,
cizrna na paprice recept,
recept cizrna na paprice,
recept cizrna,
cirzna na paprice,
cirzna recept,
cirzna recepty,
recepty na cizrnu,
recepty - cizrna,
cizrna z plechovky,
recept na cizrnu,
crzina na paprice
Suroviny:
cizrna,
cibule,
paprika sušená sladká,
bujón zeleninový,
smetana,
pórek,
šťáva citronová,
sůl,
olej
Komentáře (14)
Baruš, ale nebylo by šťastnější jídlo uvařit a dát vlastní foto? Je fakt, že uvádíš i zdroj, nevydáváš to za své