Suroviny pro 4
4-6
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 918 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pytlácký králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68qV
Moje poznámka
Pytlácký králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68qV
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 18 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 20 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
recepty z králíka,
recept na králíka,
recept králík,
králík recept,
recepty na králíka,
nejlepší recepty na králíka,
top recepty z králíka,
králík na houbách se smetanou,
recepty kralik,
pytlácká polévka,
příprava králíka,
pytlácké brambory,
recept příprava králíka,
pitlačky,
králík nahrášku,
králík-recepty,
nejlepší recepty z králíka,
top recepty králík,
nejlepší recept na králíka
Suroviny:
olej,
tymián,
pepř bílý mletý,
česnek,
petrželka,
králík,
mouka hladká,
cibule,
houby čerstvé,
brambory,
slanina,
vývar masový,
smetana
Komentáře (14)