Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,03 g |
Tuky | 222,12 g |
Vláknina | 16,23 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 726,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Moje poznámka
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 13 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 23 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
citronový koláč,
annabel langbein recepty,
recept na babetku,
recept na citronový koláč,
citronovy kolac recept,
recepty annabel langbein,
anabel langbein,
hrnkovy citronovy koláč,
recept s citronovy kury kolac,
anabel annabel langbein,
citronový koláč s pomerančovou polevou,
annabel langbein citronový koláč,
zdravy citronovy kolac,
kolac citronovy,
mrkvovo citronovy koláč,
citronovy koláč č s pudinkem,
citronovy přeliv,
citronvy kolac s prelivem,
pomerancovy preliv na buchty,
citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
jogurt bílý,
olej,
šťáva citronová,
kůra citronová,
vejce,
prášek do pečiva,
šťáva pomerančová,
cukr třtinový
Komentáře (27)
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?