Smažené býčí koule
Rádi experimentujete? Podle tohoto receptu si můžete připravit jednu z nejopomíjenějších pochoutek - býčí žlázy. Jejich maso je libové, velmi jemné a třeba jim díky řízkové úpravě přijdete na chuť i vy.
Suroviny pro 6
plátků
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Moje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Nejnovější recepty
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 56 minutami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 4 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 16 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perník s rybízem
EmaKa před 1 minutou
Zbojnický guláš
Slavista62 před 3 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 4 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 5 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 13 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 13 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 13 hodinami
Tématické fráze:
byci koule,
byci koule recept,
býčí žlázy,
recept na byčí koule,
býčí koule recepty,
recepty býčí koule,
byci zlazy recept,
recept byci koule,
bici koule,
býčí žlázy recepty,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
bici zlazy,
bici koule recept,
byčí kule,
recepty býčí žlázy,
bycie zlazy recept,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy smažené
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (31)
Díky
Jinak všem děkuji za reakce, debata je úsměvná. A těm co se bojí, říkám nebojte se a ochutnejte. Je to fakt super
Ešte by som dodala, že fakt nie je potrebné žiadne namáčanie v mlieku a pod. Sú úplne bez pachu.
Tvůj velice precizní popis si zaslouží další bodík
přesto nechám tuto pochoutku jiným labužníkům..