Smažené býčí koule
Rádi experimentujete? Podle tohoto receptu si můžete připravit jednu z nejopomíjenějších pochoutek - býčí žlázy. Jejich maso je libové, velmi jemné a třeba jim díky řízkové úpravě přijdete na chuť i vy.
Suroviny pro 6
plátků
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Moje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 3 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 6 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Tématické fráze:
byci koule,
byci koule recept,
býčí žlázy,
recept na byčí koule,
býčí koule recepty,
recepty býčí koule,
byci zlazy recept,
recept byci koule,
bici koule,
býčí žlázy recepty,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
bici zlazy,
bici koule recept,
byčí kule,
recepty býčí žlázy,
bycie zlazy recept,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy smažené
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (31)
Díky
Jinak všem děkuji za reakce, debata je úsměvná. A těm co se bojí, říkám nebojte se a ochutnejte. Je to fakt super
Ešte by som dodala, že fakt nie je potrebné žiadne namáčanie v mlieku a pod. Sú úplne bez pachu.
Tvůj velice precizní popis si zaslouží další bodík
přesto nechám tuto pochoutku jiným labužníkům..