Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 711 kJ / 4 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,59 g |
| Tuky | 100,98 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 733,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto upečeme v nějaké misce, vychladlé 2x překrojit, spodní díl potřeme marmeládou, krémem a pak ještě jednou.
Krok 2: Potom potahujeme marcipánem.
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
Moje poznámka
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort beruška postup,
dort beruška,
dort beruška z marcipánu,
marcipánová beruška,
jak vyrobit dort beruška,
beruška z marcipanu,
dort beruska obrazky,
návod dort beruška,
marcipánové berušky,
marcipánová beruška postup,
berusky z marcipanu,
dort beruška recept,
marcipanovy dort beruska,
beruška dort,
návod na dort beruška,
dort beruška návod,
dort beruska obrazek,
beruška z marcipánu postup,
dort beruska fotky,
obrazky berusek
Suroviny:
bílek,
krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
mouka,
ořechy mleté,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
cukr vanilkový,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (57)
http://forum.dortomanie.cz/
A jinak mně ty holky od Jany R. přijdou všechny jak přes kopírák, včetně Pejli.
Pejli nemáš zač,jsem ráda že se líbil.
skvela invencia
http://www.mamincinyrecepty.cz/sladke-dorty/berusk... a tam podla postupu vidim, ze ten korpus je po upeceni duty, mozno, ze preto je potrebne tolko vela kremu.