Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 767 kJ / 2 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 370,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXMz
Moje poznámka
Těstoviny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXMz
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s květákem,
výborné zapečené těstoviny s květákem,
recepty s květákem,
těstoviny,
jamie oliver květák,
vaříme s květákem,
kolínka s květákem,
recept s květákem,
recept těstoviny s květákem,
jemie oliver recepty,
recept na těstoviny s květákem,
jamie oliver zapečený květák,
jemie oliver,
kveták s testovinami,
jamie oliver kolínka s květákem,
jamie oliver recepty těstoviny,
recept květákem s těstovinami,
italské těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem a zakysanou smetanou,
těstoviny s kvetakem recept
Suroviny:
těstoviny,
květák,
slanina anglická,
sýr,
koření oregáno,
chléb,
sůl,
smetana zakysaná
Komentáře (16)
teď už to zvládám za 30 minut, zezačátku jsem byla moc pomalá.
Chuťovo celkom v pohode, len som si to trocha posypala petržlenovou vňaťou a pridala surovú zeleninku.
Ale co se láce, či spíše drahoty surovin dotejká, existuje cosi jako vaření ze SEZONNÍCH potravin...
Chtelo by to je varit jen tak 8min, rozmackat jen kvetak a pote pridat vse, co rika autorka, neb onech 300ml tekutiny se jen tak do 15min varenych testovin nevsakne.