Suroviny
Porce: 1 pizza
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,50 g |
| Tuky | 22,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus dáme na plech.
Krok 2: Namažeme kečupem, rozložíme šunku a dál pokračujeme podle sebe.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dzj
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dzj
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 12 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 4 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 4 hodinami
Rajská omáčka
prichystalr před 5 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 6 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 7 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 11 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 11 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 12 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 13 hodinami
Tématické fráze:
co dát na pizzu,
pizza recepty,
korpus na pizzu,
pizza pro děti,
pizza recept,
suroviny na pizzu,
co dat na pizu,
piza recepty,
co dat na pizzu suroviny,
korpusy na pizzu,
co patri na pizzu,
co dat ma pizzu,
pizzu recept,
jak dělat pizzu,
co vše dělat v toustovači,
pizzarecepty,
parmazán na pizzu,
rajčatový humus,
pizza s parmezán,
pizza s parmazán
Suroviny:
pizza korpus,
kečup sladký,
salám šunkový,
sýr cihla,
česnek,
sýr mozzarella,
žampióny,
olivy,
chilli
Komentáře (13)
Toto rozhodně za nejlepší pizzu nepovažuji
a ještě z korpusu
600dkg hladké mouky,400ml vlažně vody,1 kostka droždí,3 lžíce oleje,spetka soli a spetka cukru.Postup:Uděláme si kvásek trochu mouky,špetka cukru a zalejeme vlažnou vodou,kterou máme přichystanou na těsto,jak kvásek vykyne,tak dodáme všechny suroviny co jsem již napsala.Výhodou těsta je,že jak vykyne se může dát do lednice a můžete si těsto odbírat,na jednu pizzu dávám 25 dkg,tím pádem mi těsto zůstane ještě na 3 pizzy.Přeji dobrou chuť