Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 293 kJ / 548 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,00 g | 
| Tuky | 28,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 200 mg | 
| Sodík | 160 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Filet z pangase si rozdělíme na tři kousky, potřeme horčicí, osolíme a opepříme.
	Krok 2: Na jednotlivé kousky pangase nandáme směs (nadrobno nakrájené rajče a cibulka, lžíce strouhanky, sůl, pepř, rozmarýn), dáme do předem vymazané zapékací misky, vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 220°C 20 minut.
	Krok 3: Před dokončením posypeme sýrem. Podáváme s bramborovou kaší nebo jakoukoliv přílohou z brambor.
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Moje poznámka
					
				
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recepty ryby, 
						
						
							pangas, 
						
						
							recept na pangase, 
						
						
							ryba pangas, 
						
						
							recept z pangase, 
						
						
							recepty ryby pangas, 
						
						
							cibulovakrusta, 
						
						
							cibulovakrusta, 
						
						
							recepty-pangas, 
						
						
							recepty z pangase, 
						
						
							cibulova chrusta, 
						
						
							recepty na pangase, 
						
						
							pangas recepty, 
						
						
							krusta ke steaku, 
						
						
							recepty ryba panvica, 
						
						
							pangas s bramborovou, 
						
						
							pangas s bramborovou kaší, 
						
						
							pangas kousky, 
						
						
							pomazanka z pangase, 
						
						
							recept na rybu pangas
						
					
						Suroviny:
						
							pangasius, 
						
						
							rajče, 
						
						
							cibule, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							sýr uzený, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
Komentáře (12)
V každom prípade sa ale vyhnite použitiu syra. Kuchári v krajinách, kde ryby sú základnou potravinou, zásadne odmietajú kombináciu rýb a syra. Losos, ktorý má svoju typickú výraznú chuť a vôňu, by ju s tým stratil. Pangasius je ryba bez chuti a preto potrebuje prísady na vylepšenie a dochutenie. Losos a zvlášť severský z Nórska je ryba, ktorej chuťové prednosti najlepšie vychutnáme pri jej rýchlej úprave (grilovacia pánvica niekoľko minút z každej strany v závislosti od hrúbky steaku, temer nesolíme a opatrne koreníme až pred ukončením). Príprava na grile (nie elektrickom v kuchyni...) je pre prípravu lososa to najlepšie, čo je doposiaľ známe. Čas prípravy veľmi krátky!