Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 704 kJ / 2 797 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,07 g |
| Tuky | 149,70 g |
| Vláknina | 22,64 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 562 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 273,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Moje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 1 hodinou
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 2 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 4 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 4 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 5 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 5 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 5 hodinami
Tématické fráze:
caneolli,
špenátové cannelloni,
caneoli,
cannelloni se spenatem,
spenatove canelloni,
cannelloni recept,
spenatove caneloni,
caneloni se spenatem,
recept na canelone,
caneloni se se špenátem,
cannelloni spenatove,
caneolli spenatove,
špenátové kaneloni,
cannelloni recepty,
caneolli recept,
cannelloni,
recept caneolli,
kaneloni,
canelloni se špenátem,
caneolli s ricotou
Suroviny:
cannelloni,
špenát mražený,
mascarpone,
česnek,
sůl,
pepř,
cibule,
rajče,
česnek,
pesto bazalkové,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr mozzarella
Komentáře (4)