Špenátové cannelloni

Eli608 Kuchařka: Eli608

4 porce Těstoviny 3 názory

Suroviny

300 g těstovin cannelloni
1 balíček mraženého špenátu
300 g Mascarpone
2 stroužky česneku
sůl
pepř
Rajčatová omáčka:
1 cibule na drobno
1 konzerva rajčat
1 stroužek česneku
1/2 kávové lžičky bazalkového pesta
tymián
sůl
pepř
100 g Mozzarelly
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rajčatovou omáčku osmahneme cibulku, přidáme rajčata, česnek, dochutíme a necháme chvíli dusit.

  2. Špenát rozmrazíme a necháme vykapat. Smícháme s mascarpone, česnekem, solí a pepřem.

  3. Směsí naplníme cannelloni, můžeme si pomoci pevným igelitovým sáčkem, kterému ustřihneme růžek.

  4. Naskládáme do zapékací misky, přelijeme rajčatovou omáčkou a poklademe nakrájenou mozzarelou.

  5. Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut na 190°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Špenátové cannelloni

Tématické fráze: špenátové cannelloni caneolli caneoli cannelloni recept spenatove canelloni cannelloni se spenatem spenatove caneloni cannelloni spenatove špenátové kaneloni caneloni se spenatem caneolli recept cannelloni recept caneolli caneolly recepty na caneolli plněné recept canelloni se špenátem spenatove canelone caneoli s masem caneloni plnene spenatem cannelloni recepty

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít