Dančí (jelení) kýta na víně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 251 kJ / 2 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,33 g |
Tuky | 196,89 g |
Vláknina | 31,45 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 30,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dančí (jelení) kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QLKl
Moje poznámka
Dančí (jelení) kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QLKl
Nejnovější recepty
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 59 minutami
Nutellové oříšky
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno 8. 10. 2025 20:42:48
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 3 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 3 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 4 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 5 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 5 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 5 hodinami
Tématické fráze:
danci kyta,
recepty z dančí kýty,
danci na cervenem vine,
dančí maso na víně,
danci kyta recept,
danci kyta recepty,
pečená dančí kýta,
danek na vine,
jelení maso na víně,
jelen na víně,
dančí kýta po myslivecku,
dančí kýta po myslivecku,
dančí kýta na smetaně,
jelení kýta na červeném víně,
recepty dančí kýta,
dančí kýta recept na guláš,
dančí pečeně,
jelení kýta na víně,
pečené dančí maso,
jeleni kyta recept
Suroviny:
kýta jelení,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
kůra citronová,
víno červené,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (5)