Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 877 kJ / 3 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,60 g |
| Tuky | 56,84 g |
| Vláknina | 30,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 587,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Moje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vařená majonéza
SenBri před 3 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 9 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 25 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 28 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 31 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 34 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Tématické fráze:
pivní housky,
domácí housky jako od pekaře,
pivní buchta,
pivní housky recept,
recept na pivní housky,
domácí pivní housky,
pivni houska,
pivní domácí housky,
pivní housky v domácí pekárně,
recept housky pivní,
recept na housky od pekare,
těsto zadělané pivem,
pivni housky nebo rohliky,
domácí housky posyp,
domácí pivní houska,
chleba mě nadýmá rohlík ne,
bagetky zadělané pivem,
recept na rohlíky zadělané pivem,
pivní rohlky,
recept na rohliky a housky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
olej,
pivo světlé,
sůl,
mák,
kmín celý,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (14)
Jen bych na tohle množství dala maximálně 30 g droždí (a ne 80 g) - těsto, zadělané a kynuté v pekárně potřebuje mnohem méně droždí než jiná těsta...z hromady droždí vás pak může pálit i žáha a taky to nadýmá.
A tekutinu (pivo) by bylo dobré odměřit a do receptu dopsat - ten, kdo někdy do pekárny za provozu dolíval tekutinu na zředění, ví o čem mluvím - rozstřikující se tekutina bude nejen v prostoru pekárny, ale větší množství bude vystřikovat až ven.