Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 650 kJ / 4 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,54 g |
Tuky | 221,72 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 632,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatranková bábovka s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOY7
Moje poznámka
Tatranková bábovka s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOY7
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 31 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 57 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
tatranková bábovka,
tatrankova babovka hrnkova,
bábovka s jablky,
tatranková buchta,
tatranková bábovka recept,
tatrankova bábovku,
bábovka s tatrankami,
tatrankovy koláč s jablky,
recepty.cz tatranková bábovka,
tatrankova buchta s jablky,
tatranková bábovka s jablkem,
tatrankova bbovka,
jablková bábovka,
tatrankova babovkahrnkova,
tatranková bábovka hrníčková,
vynikající vláčná bábovka s tatrankami,
babovka s tatrankou,
tatrankovy kolac,
tatranková bábovka s olejem,
vláčná tatranková bábovka
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
jablko,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tatranka,
ovoce kandované
Komentáře (7)