Postup přípravy
Krok 1: Hovězí játra opereme, nakrájíme na cca 1cm plátky a obalíme v trojobalu.
Krok 2: Smažíme na slunečnicovém oleji do měkka.
Krok 3: Potom osolíme.
Podáváme s hranolky a tatarkou. Pivíčko k tomu je samozřejmostí !
Podáváme s hranolky a tatarkou. Pivíčko k tomu je samozřejmostí !
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená hovězí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03nV
Moje poznámka
Smažená hovězí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03nV
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 2 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 4 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 4 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 26 minutami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 36 minutami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 16 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 19 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 20 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 20 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 20 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 23 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra,
hovezi jatra recepty,
hovezi jatra recept,
jak připravit hovězí játra,
recepty na hovězí játra,
recept na hovězí játra,
recepty hovězi jatra,
recept hovězí játra,
játra hovězí,
recepty z hovězích jater,
příprava hovězích jater,
recept na hovězí játra recept,
hovezijatra,
recepty-hovězí játra,
smazena játra,
recept na hovězí játru,
hovezi jatra příprava,
hovezi jatra v trojobalu,
játra recepty,
hovezi jatra - recepty
Suroviny:
játra hovězí,
hranolky,
sůl,
vejce,
strouhanka,
tatarská omáčka,
olej slunečnicový
Komentáře (10)