Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 129 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,41 g |
Tuky | 31,80 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Moje poznámka
Čokoláda - čím ji nahradit v těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXp3
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 21 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 10 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 10 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 11 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 12 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 12 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 15 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 15 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit kakao,
čím nahradit kokos,
čím nahradit máslo,
jak nahradit kakao,
čokoláda na vaření jak rozpustit,
čím nahradit čokoládu na vaření,
cim nahradit kakaove maslo,
čím nahradit bílou čokoládu,
čokoláda do těsta,
cim zamenit cokoladu v peceni,
cim nahradit piskoty,
čím nahradit kakao?,
čím nahradit v těstě cukr,
cim.nahradit kakao,
puding čím nahradit,
cim se da nahradit kakao,
s cim rozpustit cokoladu na polevu,
cim nahradit kakao v cukrovi,
s čím rozpustit čokoládu na vaření,
čím nahradit kakao v buchtě
Komentáře (6)
Další jen moje pokusy, zda ze stejného poměru surovin vznikne čokoláda - nevznikne, je to moc sypké. A máslo jsem rozpouštěla proto, že tekutý tuk pojme více suché složky než jen změklý.
Ale kdybych to dělala na mlsání, tak bych také nerozpouštěla.