Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestky obalované v čokoládě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Beetty

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: na kolik máme chuť

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 313 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny8,80 g
Tuky76,40 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy68,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Švestky rozřízneme, ne však úplně celé, vložíme do nich celou mandli. Krok 2: Rozpustíme čokoládu s kouskem ztuženého tuku a švestky napíchnuté na párátko v ní namáčíme. Pak je obalíme v kokosu nebo v oříškách. Dáme do chladničky.

Zveřejněno 12. 2. 2013

Poznámka autora Beetty

Jednoduché, rychlé a dobréééé :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJqP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJqP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-D:-Dhanahcotton:

Když si koupíš vypeckované švestky, tak je ani naříznout nemusíš...mandle se tam v pohodě vejde. A když je ještě předtím namočíš v rumu...tak to je teprve mňamka....:yes::yes::yes::yes:

Já už jsem to někde viděla a líbilo se mi to. Sušené švestky jsou bezvadné, dobře v jídelníčku zastoupí i projímadla;-) a s tou čokoládou a mandlí bych si určitě dala;-)

Tématické fráze:
sušené švestky v čokoládě, švestky v čokoládě, švestky s mandlí v čokoládě, švestky s mandlí, sušené švestky s mandlí v čokoládě, sušené švestky s mandlí, recept na švestky v čokoládě, sušená švestka s mandlí v čokoládě, recept švestky v čokoládě, švestka v čokoladě, švestky plněné mandlí v čokoládě, sušené švestky s mandlemi, svestky v cokolade recept, švestky v čokoládě recept z čerstvých švestek, susene svestky v cokolade recept, plněné švestky v čokoládě, svestky plněné mandlemi, švesky v čokoládě, mandle ve švestka, plnene svestky mandlemi

Suroviny:
švestky sušené, mandle loupané, kokos strouhaný, čokoláda hořká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu