Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s krůtím masem a smetanou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lucie2211

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí stehna omyjeme a trochu osolíme. Dáme do pekáče a pečeme na 180°C asi 1,5 hodiny. Můžeme podlít trochou vody. Krok 2: Žampiony necháme přejít varem. Uvaříme si těstoviny. Vodu na těstoviny osolíme a kápneme tam trochu oleje, aby se těstoviny nelepily. Vaříme podle návodu na obalu. Krok 3: Na pánvičku vylijeme smetanu a vaříme, dokud nezačne pěnit, pak ztlumíme. Ke smetaně přidáme žampiony, těstoviny, prolisovaný česnek a nakrájené upečené maso. Krok 4: Ještě osolíme, opepříme a kápneme trošku olivového oleje nebo přidejte trochu vypečené šťávy. Můžeme podávat.

Zveřejněno 13. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EQol

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EQol

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

určitě dobré:yes::-D dělám podobně;-)

Děkuji za pomoc :-) :-K

Já bych si to dala i takhle naservírované.

trošinku si pohraj se servírováním kvůli fotce, líp by se to vyjímalo na větším talíři a nebo menší porce a spíš to vzít trochu šikmo z boku. a jestli máš na foťáku makro, tak ti dokáže udělat prima službičku;-)

Tématické fráze:
testoviny s krutim masem, zapečené těstoviny s krůtím masem, recepty s krůtím masem, krutí maso se smetanou, krůtí maso s těstovinami, kruti s testovinami, těstoviny s krůtím masem a smetanou, noky s krutím masem, krůtí těstoviny, těstovinový salát s krůtím masem, těstoviny s krůtím, recept testoviny s krutim masem, penne s krůtím masem, těstoviny s masem a smetanou, krutí s těstoviny, pečené těstoviny s krůtím masem, zestoviny skrutim masem, zapékané testoviny s krutím masem, těstoviny s krůtím masem a žampiony, zapecene testoviny s krutim

Suroviny:
stehno krůtí, těstoviny, smetana na vaření, sůl, pepř, olej olivový, česnek, žampióny

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu