Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,81 g |
Tuky | 36,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 12,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle v jemnej omáčke s hráškom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRO2
Moje poznámka
Tagliatelle v jemnej omáčke s hráškom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRO2
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičková polévka
taleonka10 před 20 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Tématické fráze:
penne,
těstoviny emiliana,
rigatoni recept,
spagety emiliana,
těstoviny rigatoni recept,
těstoviny rigatoni recepty,
príprava omáčky emiliane,
těstoviny rigate,
kuřecí penne,
tagliatelle recepty,
rigatoni recepty,
pennerigate carbonara,
penne těstoviny recepty,
tagliatelle recept,
tagliatelle emiliane recept,
těstoviny rigati,
penne rigatoni,
penne rigatte,
penne rigate s kuřecim masem,
conchiglioni recept
Suroviny:
šunka dušená,
hrášek mražený,
cibule šalotka,
máslo,
smetana na vaření,
víno bílé suché,
sýr tvrdý,
pepř mletý,
sůl,
nať petrželová,
tagliatelle
Komentáře (4)