Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 259 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, vody a koření vytvoříme těsto, které se nesmí lepit. Poté si odřízneme kousek a vyvalíme kolo přibližně kolem 15 cm, těsto musí být velmi tence vyváleno.
Krok 2: Na jednu stranu placky dáme náplň, přehneme a vidličkou zmáčkneme okraje.
Krok 3: Dále smažíme v pánvi ve větším množství oleje.
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné paráthy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKyl
Moje poznámka
Plněné paráthy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKyl
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 10 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 10 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 11 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 12 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 14 hodinami
Tématické fráze:
parathy,
parátha,
parathy recept,
recept parathy,
paratha se spenatem
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
koření garam masala,
koření kari,
sůl,
pepř,
sýr balkánský,
zelí kysané
Komentáře (1)