Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 259 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, vody a koření vytvoříme těsto, které se nesmí lepit. Poté si odřízneme kousek a vyvalíme kolo přibližně kolem 15 cm, těsto musí být velmi tence vyváleno.
Krok 2: Na jednu stranu placky dáme náplň, přehneme a vidličkou zmáčkneme okraje.
Krok 3: Dále smažíme v pánvi ve větším množství oleje.
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné paráthy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKyl
Moje poznámka
Plněné paráthy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKyl
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 56 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 8 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 10 minutami
Uzený guláš
brtna před 33 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 2 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Tématické fráze:
parathy,
parátha,
parathy recept,
recept parathy,
paratha se spenatem
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
koření garam masala,
koření kari,
sůl,
pepř,
sýr balkánský,
zelí kysané
Komentáře (2)