Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 134 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,02 g |
Tuky | 99,48 g |
Vláknina | 9,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ze středomoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyrz
Moje poznámka
Vepřové ze středomoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyrz
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 22 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 8 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 8 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 8 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 8 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 9 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 10 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty stredomori,
fuetové rolky z krkovičky,
vepřová kýta,
fotky středomoří,
recepty ze středomoří,
jarni recepty stredomori,
recepty vepřová kýta sušená rajčata
Suroviny:
maso vepřové,
koření provensálské,
olej slunečnicový,
česnek,
rajče sušené v oleji,
cibule,
sůl,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (14)
A zase na jednotku.
Nedá sa nič robiť, ale ste tá najlepšia.
(Malý dodatok: V Stredomorí zásadne olivový olej - všetky štáty sú pestovatelia olív a teda aj výrobcovia olivového oleja.)