Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
Tuky | 1,05 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Moje poznámka
Steak ze žraloka v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5pJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
el.mencl před 6 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 7 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
žralok recept,
žralok recepty,
recepty žralok,
recept žralok,
zmrazený žralok recepty,
ryba v parním hrnci,
žralok modrý recept,
žralok modrý recepty,
ryby v parním hrnci,
mořský žralok recept,
recepty steak,
recepty-žralok,
recepty ryby žralok,
žralok úprava,
varime s parnim hrncem,
parní hrnec recepty,
file ze žraloka,
recepty na zralok,
žraločí steak,
žraločí steik
Suroviny:
brambory,
steak žraločí,
fazolky zelené,
cibulka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
koření provensálské,
olej olivový
Komentáře (6)