Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 208 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,04 g |
Tuky | 67,50 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 84,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Mátový sen" Čokoládové mátové pralinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjwv
Moje poznámka
"Mátový sen" Čokoládové mátové pralinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjwv
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 7 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 11 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 12 hodinami
Tématické fráze:
cokoladove pralinky recept,
recept na čokoládové pralinky,
formičky na pralinky,
čokoládové pralinky recepty,
recepty cokoladove pralinky,
recepty na čokoládové pralinky,
mátové bonbony recept,
formičky na čokoládové pralinky,
jak udělat čokoládové pralinky,
pralinky recept,
silikonové formičky na pralinky,
recept čokoládové pralinky,
čokoládové pralinka,
čokoládovo mátové kuličky,
matova cokolada recept,
formičky na výrobu čokoládových pralinek,
mátové kuličky,
domaci bila cokolada z kakaoveho masla,
čokoládovo-mátový dort,
domácí pralinky z kakaového másla
Suroviny:
čokoláda,
máslo kakaové,
máta čerstvá,
silikonové formičky,
Komentáře (32)
A za mně: koupené bonbony může dostat každý, ale origoš vlastníma rukama dělané pralinky, to je víc než bonbon, to je darovaný kus srdce
Díky i za odkaz pod rcp,tam jsem se dozvěděla všechno polopaticky,včetně fotopostupu
Mátu s čokoládou můžem v jakémkoli množství
Jé mám prosbu, mohla bys přidat foto cukrářského teploměru? Kujííííí
1) Proces výroby takové lahůdky je složitý proto, aby výsledek byl optimální.
2) Vždycky je jednodušší něco koupit, než se s tím tzv. patlat.
Ale pokud opravdu hodně vaříte, měla byste tím spíš vědět, že jsou lidé, kteří si s přípravou různých pochutin a pokrmů rádi dají tu práci. Ono je vždycky jednodušší si rýpnout než něco takového zkusit udělat
A proč by pod receptem nemohl na komentář odpovědět i někdo jiný, pokud jeho odpověď je dostatečně fundovaná ?
Rychlejší to určitě je, ale ta radost, když se dílo podaří, se ničemu nevyrovná