Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta sypaná sýrem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 352 kJ /
323 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky32,72 g
Vláknina0,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 903 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy6,54 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, z jedné strany opepříme a druhou stranu potřeme hořčicí. Sýr nastrouháme najemno. Ve vodě smícháme kečup, sójovou omáčku, polévkové koření a škrob. Krok 2: V pánvi na rozehřátém oleji opečeme kotlety opepřenou stranou, maso obrátíme, snížíme teplotu a kotlety posypeme sýrem. Pomalu opékáme a jakmile se sýr rozpustí, tak kotlety vyjmeme. Do výpeku přidáme papriku, zamícháme a vlijeme připravenou zálivku. Krátce povaříme a kotlety na talíři zálivkou polijeme. Krok 3: Podáváme s hranolky, nebo americkými brambory a tatarskou omáčkou.

Zveřejněno 2. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotleta sypaná sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0o3L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotleta sypaná sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0o3L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Petra: Je na zahuštění.

Nenacházím smysl použití škrobu.

to také můžu:yes::-D

to se mi líbí ;-)

Tématické fráze:
kotleta se syrem, kotlety se sýrem, recept kotlety se syrem, kotleta posypaná sýrem, top recepty kotlety se sýrem, kotlety ze syrem, kotlety s americkými brambory, vepřová kotleta se syrem, recepty z kotlety, kotleta s americkymi bramborami, plátka se sýrem a smetanou zapečené, plátka masa sypané sýrem, kotleta syr, recept na kotlety se sýrem, top recepty kotlety, prirodni rizky z kotlety se syrem, katlety se syrem, kotleta s americkými brambory, kotleta ze sýrem, kotlety recept se sýrem

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, olej slunečnicový, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, sýr strouhaný, paprika sušená sladká, škrob kukuřičný, kečup sladký, koření polévkové, omáčka sojová, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu