Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,79 g |
Tuky | 52,66 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 19,15 g |
Postup přípravy
S tímto tuňákem tu má recept Rebí, dávám do podobných.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Moje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 14 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 22 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 7 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 7 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 8 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 8 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 9 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 9 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 10 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 10 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 10 hodinami
Tématické fráze:
hrudkovitý tvaroh recepty,
tuňák v rostlinném oleji 900g,
pomazánka z konzervy drceného tuňáka,
pomazanka z tunak drceny,
pomazanka franz josef čili,
hrudkový tvaroh co s tím,
drceny tunak pomazanka,
tatarak z konzervovaného tunaka,
pomazánky na chlebíčky,
pomazánka z drceného tuňáka,
tuňák a ředkvičky
Suroviny:
tuňák v konzervě,
tvaroh,
máslo,
ředkvičky,
kedlubna,
česnek,
pepř,
kmín drcený,
chilli,
sůl,
pažitka,
kefír
Komentáře (15)
Jana Remkova: tahle značka (albert) je zatím pořád jedna z nejkvalitnějších, jsou různé druhy a dají se výborně kombinovat, fakt zkus, snad kvalita vydrží
Yanull: díky za to, pravdu díš, stydět se nemusíš
Ivulinka: ne asi, stopro