Brněnský rozlet
Vylepšená roštěná je o něco pikantnější a kyselejší. Přidáme k ní zeleninovou směs, točený salám a vejce. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem, bramborem, či těstovinami. Stojí za zkoušku, uvidíte!
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 892 kJ / 2 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,11 g |
Tuky | 114,54 g |
Vláknina | 19,55 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 8,59 g |
Sacharidy | 71,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brněnský rozlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Gv
Moje poznámka
Brněnský rozlet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Gv
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
ptacci v rozletu,
ptačky v rozletu,
brněnský dort recept,
omáčka rozlítaní ptáci,
ptaci v rozletu,
ptáčky v rozletu recept,
španělský ptáček v rozletu,
recept na brnensky dort,
brněnský dort,
ptáček v rozletu recept,
ptaček v rozletu,
rozlítaní ptáci,
rozlitane ptacky,
ptáčci v rozletu recept,
rozlitany ptaci,
rozlítaný španělský ptáček,
španělské ptáčky v rozletu,
španělský ptáček v rozletu recept,
brněnský salám,
španělský ptáček rozlítaný
Suroviny:
roštěná hovězí,
vejce,
cibule,
salát bramborový,
podravka,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
chilli,
kečup sladký,
mléko,
olej,
mouka hladká,
hořčice,
salám točený
Komentáře (17)
Bod přidávám, je to nádherný nápad.