Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,85 g |
Tuky | 86,56 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 54,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z pečene narežeme 12 menších plátkov. Cibuľu narežeme na 6 koliesok.
Krok 2: Múku zmiešame s korením, soľou a trochou vegety a v tejto zmesi obalíme plátky pečene a na masle ich opečieme z oboch strán spolu s kolieskami cibule.
Krok 3: Vyberieme ich a udržujeme v teple. Potom vo výpeku krátko opečieme 6 koliesok paradajky.
Krok 4: Pred podávaním ukladáme na seba : koliesko paradajky, plátok pečene, koliesko cibule, plátok pečene. Dostaneme 6 porcií.
Krok 5: Horný plátok pečene ozdobíme syrokrémom ozdobne vytlačeným a petržl. vňaťou.
Podávame so zemiakovou kašou.
Podávame so zemiakovou kašou.
Zveřejněno 26. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skládaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2kY
Moje poznámka
Skládaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2kY
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 52 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jelení játra,
sýrokrém,
jatra z jelena,
co je sýrokrém,
jelení játra recepty,
pečená vepřová játra,
jelení játra recept,
jelení vnitřnosti,
dort srnec,
dort jelen,
co je to syrokrém,
beskydská játra,
jeleni jatra na grilu,
jelení játra vnitřnosti,
srnci jatra na grilu,
srnci jatra,
recepty na jelení játra,
srnec na grilu,
recept jelení játra,
co je syrokrem?
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
mouka hladká,
rajče,
cibule,
pepř,
sůl,
krém sýrový,
petrželka,
máslo,
vegeta,
Komentáře (7)
Při servírování bych podávala hostům ještě jeden talířek, aby to bylo na čem jíst