Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,85 g |
Tuky | 86,56 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 54,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z pečene narežeme 12 menších plátkov. Cibuľu narežeme na 6 koliesok.
Krok 2: Múku zmiešame s korením, soľou a trochou vegety a v tejto zmesi obalíme plátky pečene a na masle ich opečieme z oboch strán spolu s kolieskami cibule.
Krok 3: Vyberieme ich a udržujeme v teple. Potom vo výpeku krátko opečieme 6 koliesok paradajky.
Krok 4: Pred podávaním ukladáme na seba : koliesko paradajky, plátok pečene, koliesko cibule, plátok pečene. Dostaneme 6 porcií.
Krok 5: Horný plátok pečene ozdobíme syrokrémom ozdobne vytlačeným a petržl. vňaťou.
Podávame so zemiakovou kašou.
Podávame so zemiakovou kašou.
Zveřejněno 26. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skládaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2kY
Moje poznámka
Skládaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2kY
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 29 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 50 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
jelení játra,
sýrokrém,
jatra z jelena,
co je sýrokrém,
jelení játra recepty,
pečená vepřová játra,
jelení játra recept,
jelení vnitřnosti,
dort srnec,
dort jelen,
co je to syrokrém,
beskydská játra,
jeleni jatra na grilu,
jelení játra vnitřnosti,
srnci jatra na grilu,
srnci jatra,
recepty na jelení játra,
srnec na grilu,
recept jelení játra,
co je syrokrem?
Suroviny:
játra vepřová,
olej,
mouka hladká,
rajče,
cibule,
pepř,
sůl,
krém sýrový,
petrželka,
máslo,
vegeta,
Komentáře (7)
Při servírování bych podávala hostům ještě jeden talířek, aby to bylo na čem jíst