Suroviny
Porce: Rozpis je na koláčovou formu o průměru 28,5 cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 336 kJ / 3 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,32 g |
| Tuky | 312,74 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 1,66 g |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,14 g |
| Sacharidy | 37,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kozí slaný koláč se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wgB
Moje poznámka
Kozí slaný koláč se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wgB
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 1 hodinou
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 18 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
oldlhot před 46 minutami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 47 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 1 hodinou
Vosí hnízda
Luentynka před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 4 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 12 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 12 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 13 hodinami
Tématické fráze:
slaný zeleninový koláč,
slaný koláč,
zeleninovy kolac,
slaný koláče,
zeleninový koláč na slano,
recept na slany zeleninovy kolac,
zeleninove koláč,
recept na slaný koláč zeleninový,
kolac se zeleninou,
slaný koláč zeleninový,
slany kolac seyeleninou
Suroviny:
těsto listové,
cibulka lahůdková,
cuketa,
rajče,
slanina,
sýr kozí,
smetana ke šlehání,
hořčice dijonská,
koření oregáno,
vejce,
sůl,
pepř,
pažitka,
olej olivový
Komentáře (4)