Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový salát s vajíčkem a bylinkovou bagetkou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Sharka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 046 kJ /
728 kcal
Bílkoviny71,53 g
Tuky31,94 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 923 mg
Sodík 2,05 g
Sůl4,63 g
Sacharidy34,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu, vajíčka a šunku pokrájíme, dochutíme a přidáme majonézu. Krok 2: Máslo si necháme změknout, přidáme trošku soli, na drobno pokrájenou petrželku, prolisovaný česnek a vše smícháme. Krok 3: Bagetu si nakrájíme na asi 1,5cm silné plátky a každý plátek potřeme bylinkovým máslem, plátky lepíme k sobě tak, aby nám opět vznikla celá bageta. Krok 4: Troubu nahřejeme na 180°C, bagetu zabalíme do alobalu a dáme zapéct. Krok 5: Pečeme asi 10minut, poté alobal otevřeme a bagetu necháme asi 5minut zkřupnout.

Zveřejněno 17. 6. 2013

Poznámka autorky Sharka

je to jednoduchý recept, ale jak se říká: ,,v jednoduchosti je krása" já tenhle salát zbožňuju a vždycky na něj doma vše mám-já si do něj nedávám tu šunku, ale přítel by se bez ní neobešel :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V2GB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V2GB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

výborný moc jsme si pochutnali a bagetka nemá chybu :-K :yes:

Šalát je veľmi dobrý, robím často podobné, ale tá bagetka k tomu nemá chybu :yes: Je chrumkavá a výborne ochutená. Vďaka, nenapadlo ma urobiť takú bagetku:-8;-)

rebeka::yes:

jana: já bych řekla, že ten salát je zvlášť a k němu přikusujeme tu rozpečenou bagetku;-)

omlouvám se, ale nepochopila jsem, kdy tedy dát do bagety tu náplň ze zeleniny, šunky a vajíček ........

a kord v těhlech vedrech :-)

Jistě dobré, rychlé a zdravé, plné zeleniny, a to já můžu:yes:

Tématické fráze:
salat s vajickem, zeleninový salát s bagetou, zeleninové saláty recepty, zeleninový salát s vejcem, salát s bagetou, zelninový salát, bylinková bageta, salat s bylinkovou bagetou, kedlubnový salát s vajíčkem, zeleninovysalat s vajickem, zeleninovy salat ze sunkou, zeleninových salát s vajickem, zeleninový salát s rozpečenou bagetou, nej zeleninový salát, kedlubnový salát, salát ze šunky sýru z vajíček, bagetku k sýru a zelenině, zeleninové saláty, zelninový salát s s majonézou, salaty na bagety

Suroviny:
okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, rajče, vejce, šunka, majonéza, sůl, podravka, pepř, bageta, máslo, petrželka, česnek, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu