Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou
Kuchyňská úprava ryzců je omezená, nejvíce se nakládají do láku, naložené v oleji s kořením se považují za delikatesu. Ryzce mají tužší konzistenci, proto se jen pečou na sádle se solí a dochucují kmínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDOO
Moje poznámka
Ryzce na kmíně s křupavou bagetkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDOO
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 7 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 9 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 10 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
ryzec na kmíně,
ryzec recepty,
ryzec smrkový recepty,
recept na ryzce,
recepty z ryzce,
ryzec recept,
ryzec smrkový recept,
ryzce recept,
ryzce recepty,
ryzce,
recepty na ryzce,
ryzec smrkový na kmíně,
ryzec na pánvi,
opecene ryzce,
houby na kmíně,
recept ryzec,
recept ryzec smrkový,
ryzce na panvi,
rizec re ept,
houby ryzce recept
Suroviny:
ryzce,
olej,
kmín celý,
sůl,
nať petrželová,
pečivo
Komentáře (10)
a jdu na to