Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,80 g |
| Tuky | 67,76 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 927 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou.
Krok 2: Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom.
Krok 3: Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom.
Krok 4: Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Moje poznámka
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 54 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
veronika_straka před 8 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 37 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Tématické fráze:
patizonové recepty,
patizon recepty,
recepty s patizonem,
kuchařská pohotovost recepty,
plněný patizon recept,
www kuchařská pohotovost.cz,
patizonove rizky,
kucharska pohotovost.cz,
recept patizon,
zapečený patizon se sýrem,
jak vypadá patizon,
patizony recepty,
jak připravit patizon,
jak uvařit patizon,
plněný lilek sýrovou směsí zapečený,
plněný patizon,
co s patizonem,
patizon jak vařit,
patizonová polévka,
jak spracovat p patizonu
Suroviny:
patizon,
vegeta,
sýr ementál,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
olej
Komentáře (22)
Pokud nevadí, přidávám foto.
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.