Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 640 kJ / 1 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,15 g |
Tuky | 46,90 g |
Vláknina | 63,90 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 114,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tátův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGj8
Moje poznámka
Tátův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGj8
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 5 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 1 hodinou
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 2 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 3 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na guláš,
tátovy recepty,
hovezi gulas,
tátův 34639,
zahradnicky guláš,
guláš domovina recept,
co uvařit tátovi,
guláš recept top,
zeleninový guláš,
paštika z kuřecích jater,
pečený hovězí guláš se zeleninou od špagetky,
tátův gulášek,
pecivo ke gulasi top recepty,
tátovi recepty,
hovězí guláš pro 30 strávníků,
gulas domovina,
grand hotel guláš,
tatuv veprovy guláš,
tátuv,
rodinný guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (9)
Vařím a peču každý den, všichni věčně hladoví, ale zase celkem vděční strávníci- nevybírají si. A za kompliment děkuju.
Brontiku: Ať Vám chutná!
Paní Hlušcová, poměr klame, protože na tom talíři jsou 4 porce
Hlušec, ne, můj muž to nejí. Já nejím nigerijskou kuchyni, on českou. On vlastně nejí nic jiného než jejich domácí kuchyni.
Jardo, tenhle guláš má být mnohem hustější, než většina gulášů. Je určen k podávání s pečivem, které se do něj nemá namáčet, ale m se jím nabírat.