Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou
Chutný a sytý oběd zvládnete připravit za pouhou půlhodinku. Bramborové gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou zajisté zachutnají celé vaší rodině. Recept zvládnou uvařit i ti, kteří s vařením teprve začínají.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 012 kJ / 2 154 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 272,78 g | 
| Tuky | 34,27 g | 
| Vláknina | 6,52 g | 
| Cholesterol | 646 mg | 
| Sodík | 2,83 g | 
| Sůl | 7,11 g | 
| Sacharidy | 186,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Žampiony pokrájíme.
	Krok 2: Gnocchi uvaříme ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Po uvaření je scedíme.
	Krok 3: V pánvi na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí maso. Jakmile je maso orestované a vypaří se přebytečná voda, mírně jej osolíme, opepříme a přidáme cibuli. Restujeme asi 3 minuty a poté vsypeme nakrájené žampiony.
	Krok 4: Necháme vypařit vodu a vše zalijeme 200 ml horkého vývaru. Povaříme.
	Krok 5: V zakysané smetaně rozmícháme lžičku vody, přidáme ji do směsi a provaříme. Hotovou omáčkou přelijeme na talíři uvařené gnocchi.
Zveřejněno 20. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OyNr
Moje poznámka
					
				
Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OyNr
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gnocchi recept, 
						
						
							gnocchi s kuřecím masem, 
						
						
							gnocchi s kuřecím masem, 
						
						
							gnocchi se smetanou, 
						
						
							gnochi s kuřecím masem, 
						
						
							recept na gnocchi s kuřecím masem, 
						
						
							těstoviny s kuřecím masem a smetanou, 
						
						
							gnoči se smetanou, 
						
						
							noky se zakysanou smetanou, 
						
						
							recepty z kuřecího masa, 
						
						
							kuřecí na žampionech se smetanou, 
						
						
							gnocchi recepty, 
						
						
							kuřecí maso se smetanou, 
						
						
							noky s kuřecím masem, 
						
						
							recepty z kuřecího masa a gnocchi, 
						
						
							gnocchi, 
						
						
							gnochi se smetanou, 
						
						
							gnochi se zakysanou smetanou, 
						
						
							gnochi s kuřecím masem a bazalkou recept, 
						
						
							gnocchi s kurecim masem recept
						
					
						Suroviny:
						
							gnocchi, 
						
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (23)