Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyQr
Moje poznámka
Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyQr
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 42 minutami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 6 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 6 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 6 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 6 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 6 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 9 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 10 hodinami
Tématické fráze:
hejk,
hejk recept,
hejk na másle,
hejk recepty,
hejk na panvi,
hejk filety,
recepty hejk,
ryba hejk recepty,
ryba hejk,
mořská štika hejk - recepty,
hejk mořský,
recept na hejka,
hejk filet recepty,
mořská štika hejk recepty,
mořská štika hejk recept,
příprava ryby hejk,
hejk filety recept,
hejk příprava,
ryba na česneku cibule víno tymián,
jak péct hejka
Suroviny:
hejk,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
šťáva citronová,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
víno bílé,
voda,
sůl,
tymián čerstvý,
máslo
Komentáře (21)