Smažené plněné kotlety
Smažené vepřové kotlety jsou klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Křupavá zlatavá strouhanka na povrchu a šťavnaté maso uvnitř tvoří kombinaci, po které sáhneme nejen k nedělnímu obědu, ale i při slavnostní příležitosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené plněné kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDlr
Moje poznámka
Smažené plněné kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDlr
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 44 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 40 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 44 minutami
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněné kotlety,
plněná kotleta,
plněné kotlety vepřové smazene,
smažená vepřová kotleta,
plněný kotlet,
smažené vepřové kotlety,
plněné kotlety recepty,
smaženy veprovy kotlet,
plněná kotleta v trojobalu,
plněné kapsy z kotlety,
kapsa s kotlety,
vepřový kotlet smažený,
vepřová kotleta smažená,
smažená plněná vepřová kapsa,
plněné kotlety recept,
smažený plněný vepřový kotlet,
plněny kotleta,
smažena vepřova kapsa,
plněná vepřová kotleta v trojobalu,
smazena kapsa z kotlety
Suroviny:
kotleta,
cibule,
uzené moravské,
jablko,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (18)
I foto je moc fajn