

Plněná kotleta na víně
Suroviny
- vepřové maso(karé bez kosti)
- sušený špek
- cibule
- česnek
- dijonská hořčice
- sůl
- pepř
- bílé víno na podlévání
Postup přípravy receptu
Nejprve si připravíme směs - opečeme na kostičky nakrájený sušený špek (nemusí být sušený, prostě nějaký chuťově výraznější), na něm orestujeme na klínky nakrájenou cibulku.
Směsí plníme proříznuté kotlety, které jsme vymazali dijonskou hořčicí a utřeným česnekem.
Dáme do vyhřáté trouby a při pečení podléváme vodou a bílým vínem.
Když jsou kotlety měkké, vyjmeme je, šťávu zredukujeme a podáváme.
Vhodné s bramborem ale i rýží.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Plněná kotleta na víně
-
Díky za výborný a jednoduchý recept.Včera jsem uvařil a moc chutnaly.
-
Moc pěkné
-
no to je krásný obrázek... přímo mistrovský
-
Pěkná kotleta, jedna chuť už od pohledu
-
hned bych si dala - mám hlad
-
-
To by mi moc cbutnalo
-
To je pastva pro oči
a po ránu hezký"kopanec"do žaludku
Máš to moc hezky připraveno
+14
-
Díky za body a za komentáře!!!
-
Vanilko, moc pěkný recept a pěkná fotka, dávám ti 13.bod
-
-
herdek filek, to je šťávička
-
Hezké
-
-