Suroviny
Porce: 14 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Caprese twister
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGDp
Moje poznámka
Caprese twister
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGDp
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 19 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí guláš můj
Slavista62 před 6 minutami
Krůtí paprikáš se zakysankou
Slavista62 před 11 minutami
Krůtí Samuraj
Slavista62 před 24 minutami
Krůtí roštěná
Slavista62 před 25 minutami
Krůtí na houbách ve smetanové omáčce
Slavista62 před 32 minutami
Guláš z krůtího stehna s paprikami a rajčaty
Slavista62 před 45 minutami
Krůtí nudličky na cibuli s vajíčkovou omáčkou
Slavista62 před 48 minutami
Maso z krůtího stehna na cibuli a rajčatech
Slavista62 před 52 minutami
Cestovní perník
Vladka321 před 4 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 10 hodinami
Tématické fráze:
twister z listového těsta,
twister recept,
recept na čokoládový twister,
twister,
slaný twister,
nutelové vrtulky,
recept na twister,
cokoladovy twister,
čokoládový twister recept,
pečivo twister,
co je pečivo twister,
twistr z listoveho,
caprese v listovém těstě,
twister recepty,
těsto na twister,
twister ze slaného těsta,
caprese z listového těsta,
twister pečivo,
twistr listového těsta s nutelou,
slané twistery
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
voda,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
rajče sušené,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
těstem to asi nebylo,protože z téhož jsem dělala nutelové vrtulky,což je list.těsto plněné nutelou, zakroucené jako to tvoje a dopadlo výborně,proto jsem se s chutí pustila do tohoto receptu. Dělala jsem již pár receptů podle tebe a byly vždy dobé.
Tak tedy nevím kde byla chyba,ale zkoušet to znovu nebudu,protože je to docela drahá záležitost. Teď mi napadá,možná to mohla udělat mozzarela, ta byla rozteklá a byla taková žvýkací-tuhá.
Moc jsem se těšila,jak překvapím mladé,když na moje kulaté výročí narozenin, jim upeču nějakou dobrůtku,kterou nedělají a určo neznají.Ingredience velmi lahodné a tak jsem "mastila" pro
bazalku,mozzarellu,list.vyválené těsto a s chutí jsem se pustila do práce a posléze do peční.
Zvědavá, jak se vrtulky pečou,jsem nahlédla přes okénko do trouby,abych zjistila,že vrtulky nejsou vrtulky,ale nějaké divné tvary,které se roztékají.
Předesílám,že mám el.troubu,tudíž si mohu regulovat teplotu i čas,ale to co jsem vyndala z trouby byla jedna velká hrůza, kterou jsem spláchla do WC.
Škoda mé předčasné radosti,práce a o penězích nemuvím.
Již několik tvých receptů jsem vyzkoušela a vždy to bylo dobré,ale tohle se opravdu nepovedlo. Možná,že máš proto vysvětlení,které si ráda přečtu.
Zaokrouhlu ju na dvacku, neb Pavlov nikdy nezklamal a chuťové buňky se protáčej
Jen holt musím koupit normál listové těsto, u nás zrušili válené, prý to nikdo nekupoval, ach jooo