Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,86 g |
| Tuky | 139,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 7,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Moje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 59 minutami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 12 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 33 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 34 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
kachna na červeném víně,
kachní prsa úprava,
úprava kachních prsou,
kachní prsa v troubě,
jak pect kachni prsa,
kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
jak dlouho pect kachni prsa,
kachni prsa recept,
vynikající kachní prsa,
vaříme kachní prsa,
kachní prsa příloha,
úprava kachního masa,
úprava kachního prsa,
kacni prsa,
uprava kačeních prsou,
kacni prsa na víně,
uprava kachni prsa,
steak z kachních prsou,
kachni prsa s omackou z cerveneho vina
Suroviny:
prsa kachní,
slanina,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo,
bylinky,
olej
Komentáře (17)