Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 753 kJ / 3 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 346,52 g |
| Tuky | 197,52 g |
| Vláknina | 12,54 g |
| Cholesterol | 845 mg |
| Sodík | 4,28 g |
| Sůl | 10,40 g |
| Sacharidy | 28,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJXm
Moje poznámka
Hovězí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJXm
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 19 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roláda,
hovězí roláda s nádivkou,
hovězí rolada recept,
hovezi rolady,
recept na hovezi roladu,
hovězi roládky,
recepty hovězí roláda,
hovězí roláda recepty,
recept na hovězí rolády,
recept hovězí rolády,
recept hovězí roláda,
rolada hovezi,
roláda z hovězího masa,
hovězí na roládu,
rolada z hovézího,
hovězí rolády recepty,
hovězí roládky recept,
hovězírolada,
hovězí roláda s hořčicí,
hovězí rolády recept
Suroviny:
hovězí zadní,
hořčice,
slanina anglická,
klobása,
okurky sterilované,
cibule,
česnek
Komentáře (11)
Je to jen kvůli vyhledávání. Někteří si vymýšlejí originální názvy, ale už to nikdo nenajde.
Pod závinem si představím něco zcela jiného - jakékoliv těsto s nádivkou, zavinuté a upečené.