Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí roláda s cuketou a šalvějí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2014 18:53

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 170 kJ / 1 953 kcal
Bílkoviny12,78 g
Tuky195,49 g
Vláknina7,72 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,45 g
Sacharidy31,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem roládu dusila v papiňáku. Postup je úplně stejný.

Po prudkém opečení podlijeme 350ml horké vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na slabém plameni pod tlakem 35minut.

Po ochlazení hrnec otevřeme, doděláme šťávu a podáváme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

1. 9. 2014 17:12

Všem,kteří jste se vyjádřili ke zhotovenému jídlu děkuji:-KI z mála surovin se dá připravit chutná roláda o které strávník nemá ani potuchy,byla-li "vázána"odborně,či laicky:-D

Možná by nebylo od věci přemístit odkaz do"Příspěvky mimo hodnocení receptu"Tady to moc lidí hledat nebude:-)

rozmarynaH:Ano...je to jméno:-DDotyčný se o něm zmínil v jednom komentáři pod receptem,když napsal něco v tom smyslu,že jeho jmenovec se z nouze naučil housti na housle:-D

casino:Dalibore,Dalibore:-))já mít obě ruce levé,jak tady uvádíš Ty...no,to není moc na chlubení se:-(Já je mám"naštěstí"invalidní po těžkém úrazu(a ne od narození:-D)tak si to"kluntám"jak to jen jde;-)

tejaja

30. 8. 2014 15:03

casino: jéé, díky za upozornenie, mám tam http dokonca 2x :-D:-D Skopírovala som váš link :-D: Moja chyba.
Takže : http://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&list=PL...

casino

30. 8. 2014 14:59

A zkoušela tejaja: na odkaz kliknout?
Mně to v Mozilla i v Explorelu píše cosi o nedostupnosti...;-)

tejaja

30. 8. 2014 14:36

casino : Presne tak viažem rolády roky a ani som netušila, že je to profesionálne. :-D:-D:-D
Mimochodom, užitočnejšie by bolo vložiť aktívny link. ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&list=P...

Frantiska

30. 8. 2014 08:53

taky bych si dala pozor na sluvko nikdo, nektere jeho napady a poznamky jsou prinosne

Dajda

30. 8. 2014 08:28

ivulinka: A já bloud si myslela, že tyhle kuchařské weby jsou o tom, aby se tu člověk něčemu novému přiučil.:-// A že od toho jsou nejen recepty, ale i komentáře. To byste mohla klidně tvrdit, že nám tu vlastně svoje recepty vnucuje každý. Já se raději dozvím, jak mám profesionálně uvázat roládu (kdo by to zdlouhavě hledal na webu!), než abych stále dokola četla poznámky typu: to asi bude dobrý, ukládám si to nebo tohle vařit nebudu. To mi opravdu při vaření nepomůže!

Casino umí hezky napsat recept, má zkušenosti s vařením a umí zacházet se svým mateřským jazykem. Zůstává nad věcí, přestože je častován nadávkami, a nedá se vyprovokovat k hrubostem. :yes:

ivulinka

30. 8. 2014 07:53

casino: přestaňte nám tu donekonečna vnucovat vaše názory:-! Pokud jste si ještě nevšiml, tak nikdo na ně není zvědavý:-! Pokud se někdo ze zdejších kuchařů bude chtít zdokonalit v rolování a vázání rolád, jistě si na netu snadno návod najde.
Kdosi tu psal, že jste otravný, opravdu jste:-! Možná více jako nějaký dotěrný hmyz, jenže toho se jde snadno zbavit, vás, bohužel, ne.

casino

29. 8. 2014 22:37

Anna Kocikova: Lomikare, Lomikare… Nebudu! :-K
Taky jsem chabrus na ruce…:-D
Mám obě levý a roky jsem kluntal rolády stejně jako vy:no: Když ale objevil jsem to vííídeo, tak ho šířím všude možně a soudě podle vaší reakce, tak i nemožně :-) Chápu ale, že bylo jest vám lépe setrvati v blažené nevědomosti, leč věřím, že najdou se i kolegové tací, kteří prahnou po tom něco nového se i v kulinařině naučiti a ve vaření se zdokonaliti...;-):-D:-))

yanull

29. 8. 2014 13:13

Aničce i roládě uděluji bod č.10, vše je do detailu "vychytané" :yes::-p:-):-K

rozmarynaH

29. 8. 2014 11:56

Anna Kocikova: Aničko, já jsem četla (samozřejmě pod tíhou všech casinových komentářů zde) DEBI.. :-D:-DAle, pak jsem si řekla, že jsi slušné děvče:-*, že bys tak hluboko neklesla. Dalibor bude asi jméno, ale to první sedělo lépe. Jinak, roláda vypadá báječně:-p:-p:yes: Posílám bodík +9

jarka skrobakova

29. 8. 2014 11:09

Moc pěkná roláda, dala bych si s chutí Drahuš :yes::yes::-p

sunny.sofi

29. 8. 2014 08:38

Moc lákavá roláda a naprosto SUPER fotopostup:yes:
Kombinace cukety a špeku - ňam:-p:-p:-p

Nonya

29. 8. 2014 00:51

:yes: krasna rolada,ja som si minuly tyzden zohnal extra par ruk, my sme boli dvaja so synom pozerali na video aj tak sa nam nepodarilo "profesionalne viazanie" nastastie som mal sietku v zasobe.Nie vsetci sme geniusi na uzle ale tvoj konecny vysledok je parada :-K

danielle72

28. 8. 2014 23:26

:-K:-p:yes::yes::yes:

Anna Kocikova

28. 8. 2014 23:17

bubutop:Staňko:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí roláda vázání masové rolády video jak uvazat roladu hovezi maso na roladu recept na hovězí roládu vazani rolady roláda recept hovezi recept na hovězí rolády hovězí maso s cuketou návod na vázání masové rolády hovezi rolady na páře vázání masových rolád uvázat roládu video postup vázání rolády jak uvázat plněnou roládu video vázání rolády video video vázání rolády hovězí roláda s lososem jak udelat hovezi roladu s hoveziho orechu vázání rolády provázkem

Suroviny: maso hovězí, cuketa strouhaná, slanina debrecínská, cibule, šalvěj, hořčice, olej, solamyl, sůl, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Hovězí roláda s cuketou a šalvějí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xN0E