Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,93 g |
Tuky | 7,07 g |
Vláknina | 50,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 372,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgOr
Moje poznámka
Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgOr
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 10 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 11 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 11 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 13 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 13 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 14 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 18 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 18 hodinami
Tématické fráze:
fíková marmeláda,
fíková marmeláda recept,
zpracování fíků,
zpracování čerstvých fíků,
jak zpracovat čerstvé fíky,
marmeláda z čerstvých fíků,
recepty fíková marmeláda,
recepty na zpracování broskví,
jak zpracovat fiky,
vypeckovani broskvi,
fíky zpracování,
fíková marmeláda použití,
zpracování broskví,
zpracování broskví recepty,
jak udělat marmeládu z fiku,
recept fíková marmeláda,
fíková marmeláda recepty,
čerstvé fíky recepty obrazky,
jak udelat dzem z fíků,
fiky.cerstve.marnelada
Suroviny:
ovoce,
fíky,
broskve,
cukr želírovací,
šťáva citronová,
skořice mletá
Komentáře (16)
hanes24: já nepovažuju takto spotřebované fíky za škodu, dyk zima se mě zeptá.... Jasně že nejlepší je čerstvé ovoce, ale v zimě už se sežene nejvýš mražené nebo takto různě zpracované. Takže preferuju, přepapat se v létě čerstvým a zároveň udělat zásobičku na zimu
varilamyskakasicku:Majka8: Děvčata, fíky mají v Albertu tento týden v akci, teda kus za 5,- jestli si dobře pamatuju, tak jsem neodolala.
Ještě chci udělat kuřecí s fíkama, na to mě upozornila sousedka, že je to výborné a ví, že ulítáváme na ovoci + maso
hosta: to mě těší, nám taky chutná moc
yanull: Jani, my rádi džemíky, marmeládky a tak, holt, až se zima zeptá...., dyk to znáš
Vyloženě moc sladká určitě není, spíš kyselkavá, nemáme rádi moc sladké