Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,04 g |
| Tuky | 8,75 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 43,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Moje poznámka
Polévka s domácí tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LG0j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 4 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 4 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 4 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 21 minutami
Vajíčka z trouby
Sahula před 1 hodinou
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 1 hodinou
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 1 hodinou
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 2 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 4 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 4 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí tarhoňa,
tarhoňa v polevce,
polévka s tarhaňou,
hovězí vývar s tarhoňou,
rajcatova polevka s tarhonou,
zeleninová tarhoňa,
zeleninová polévka s tarhoňou,
tarhoňa zavarka do polévky,
polévka zeleninová s tarhoňou,
hovězí polévka s tarhoňou,
polévka s tahroňou,
tarhonova polievka,
co je to tarhoňa,
tarhoňa recept na těsto,
recept na tarhoňu,
tarhoňa ze semolínové mouky recept,
polevka italska s tarhonou,
italska polevka s tarhonou,
polévka s torhoňou,
polévka s torhoňou
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
paprika sušená sladká,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)
http://www.toprecepty.cz/recept/2345-tarhona/ - na obr. mám kúpenú tarhoňu, a v poznámke píšem, že doma robená má iný tvar, kvôli tomu strúhaniu, ako píše magdalenka.
Na tvojej polievke to nič neuberá, určite e veľmi dobrá, ale názov mätie.
Inak tarhoňa sa môže pripravovať rôzne. Môže salen uvariť, klasicky ako cestoviny. Môže sa najprv opražiť, potom zaliať vodou a dusiť na sporáku, alebo po opražení sa zaleje vodou a dusí v rúre. Ja mám najradšej ten posledný spôsob, najviac mi chutí.
Proti receptu nič nemám, snažila som sa jej rozšíriť obzory.