Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnečka s cibulí alá Lucie

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

6. 11. 2011 22:02

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 674 kJ / 400 kcal
Bílkoviny18,08 g
Tuky8,12 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy60,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

lucous- lucous-

7. 11. 2011 21:08

Klariska: dávám ho tam jen opravdu malounko.. :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 11. 2011 17:57

Také dělávám a někdy na obměnu místo brambor osmažím na kostičky nakrájený starší chlebík:-)Je to chutná polévka:-p+5:yes:

Klariska Klariska

7. 11. 2011 14:49

Granulovaný česnek mi přijde zbytečný, když je tam čerstvý, který má mnohem lepší chuť. Osmažené cibuli dávám :yes:.

Ivana79 Ivana79

7. 11. 2011 09:23

Takúto robievam a je výborná:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zpěnit cibuli jak zpěnit cibuli čenečka s cibulí videorecepty -pečený buček s cibulí spěnit cibuly česnečka s ciobulí jak spěnit cibuli zpěnit cibulku cibule ala spěnit cibule co je to spenit cibulku čenečka s brambory top recpty cenecka česnečka s cibulí a slaninou cibule zpěnění recept zpěnění cibule spěnit zpěnit zpěnit cibulku recept spěnit cibuli cibule zpěnění

Suroviny: olej, voda, brambory, česnek, cibule, masox, česnek granulovaný, pepř, vegeta, koření nové koření, vejce

TopRecepty.cz

Česnečka s cibulí alá Lucie

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQyY