Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 661 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,48 g |
Tuky | 7,96 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s žampiony, vejcem a květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZqW
Moje poznámka
Fazole s žampiony, vejcem a květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZqW
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 1 hodinou
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 32 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 10 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 12 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 13 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 13 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 13 hodinami
Tématické fráze:
fazole se zampiony,
zapečené fazole s květákem,
fazole s květákem,
fazole na žampionech,
fazole s zampiony,
mexické fazole s vejcem,
květák fazole,
fazole s vejcem,
mexické fazole s s vejcem,
zampiony vahicka a fazole,
zapečený květák s fazolky na kyselo,
červené fazole dietně recepty,
recept červené fazolky s žampiony,
pečené fazole s květákem,
červené fazole s vejcem,
fazole žampiony chilli,
recepty z červených fazolí a žampionů,
kvetak fazole recept,
recepty maso fazole,
červené fazolky a žampióny
Suroviny:
fazole červené,
žampióny,
vejce,
květák,
pórek,
olej olivový
Komentáře (5)