Zimní fazolačka s vejcem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,71 g |
Tuky | 58,86 g |
Vláknina | 62,67 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tanieri servírujeme s vajcom a posekanou červenou cibuľou. (Samozrejme, môže byť aj obyčajná, ale červená je na bielom vajci farebne efektná...)
Kto chce, si ešte pridá ocot.
Samotný recept pochádza z tradičných receptov mojej mamky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2010 08:40
HankaPu, tvoje fotky, ako obyčajne, sú nádherné...a mňa hreje predstava, že na mňa včera niekto v dobrom myslel...Ďakujem!
9. 3. 2010 23:36
hankapu...nadherne fotky...a tanier
9. 3. 2010 23:32
Magdalenko, dneska jsme jí měli k obědu a byla vynikající Máme rádi tyhle husté polévky, já už jsem nic jiného jíst nemuselaBodík už jsem ti dala, tak jsem si aspoň dovolila poslat nějaké fotky
9. 3. 2010 11:55
Dělám něco podobného, u nás je to Fazolačka
8. 3. 2010 23:28
Magdalenko, ty tvoje polévky nemají chybu +
8. 3. 2010 21:05
Já to pořád říkám, že duo M+M je nejlepší
8. 3. 2010 21:02
Tak to sa už červenám veľmi intenzívne...aj uši mi horia...
8. 3. 2010 20:59
Tak pozor-tohle beze srandy.Můj muž miluje duo Magdalenka-Mirča75.Dnes jsem dělala Mirčino hovězí se zázvorem a tvoje přílohové halušky..a otázka byla, jestli je to opět od čs tandemu...bylo!
8. 3. 2010 20:51
Magdalenko, to je svatá pravda - moje babička to taky říkala a proto se u ná polévky vždycky jedly a i dnes vařím polévku téměř denně, protože já jsem vyloženě polévková a naštěstí i manžel a děti taky. A Tobě posílám +9
8. 3. 2010 20:48
Manželova babka (a potom aj on to vravel našim deťom) vravela: polievka je grunt, ostatné je špunt...
8. 3. 2010 20:38
Magdipolévky jsou základ všehos luštěninami úspěchu je zaručeno8.bodu uděleno
8. 3. 2010 20:38
Lucka, nepreháňaj!!! Neviem, či sa mám smiať, alebo tešiť, som v rozpakoch a oblieva ma rumenec...
8. 3. 2010 20:22
Magdalenka-polévková bohyně TOPreceptů
8. 3. 2010 20:19
No,nebudu pozadu, magdalenka má skvělé polévky!!
8. 3. 2010 19:50
Tak tu musím vyzkoušet Za 3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 14 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 21 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 26 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 31 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 34 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: fazolačka slovenska fazolacka s nudlemi chalupářská polévka fazolačka s nudlemi recept na fazole s vajcem fazolačka zimní recepty polévka fazolačka
Suroviny: fazole, cibule, kosti vepřové, sůl, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, bobkový list, voda, ocet, cibule červená
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
17 názorů