Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 68,11 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 344,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Moje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 9 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 4 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 5 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 6 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 7 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
klasy,
co je klaso,
klaso,
klasa,
klaso recepty,
dožínkový koláč,
domácí pekárny diskuze,
sušené klasy,
jak vypada klas,
recepty klaso,
co je to klaso,
klasa recepty,
klas pekárna,
jak vypada zitny klas,
recepty z klasa,
pocet seminek v klasu,
dožinkový dort,
dožínkové koláče,
topklas,
mouky domaci pekarna
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
koření na americké brambory,
vejce,
Komentáře (28)
A mě neúspěch téměř vždy "nakopne" k dalšímu pokusu.....
Ale moc ti děkuju za kompliment...
Eli, nemyslím si, že zrovna ty bys něco pokazila, upeč a jsem si jistý, že výsledek bude dokonalý, jako všechny tvé výtvory na Topkách
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.