Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,90 g |
| Tuky | 68,11 g |
| Vláknina | 16,51 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 344,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Moje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 1 hodinou
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 1 hodinou
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 2 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 3 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 8 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 9 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 18 hodinami
Tématické fráze:
klasy,
co je klaso,
klaso,
klasa,
klaso recepty,
dožínkový koláč,
domácí pekárny diskuze,
sušené klasy,
jak vypada klas,
recepty klaso,
co je to klaso,
klasa recepty,
klas pekárna,
jak vypada zitny klas,
recepty z klasa,
pocet seminek v klasu,
dožinkový dort,
dožínkové koláče,
topklas,
mouky domaci pekarna
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
koření na americké brambory,
vejce,
Komentáře (28)
A mě neúspěch téměř vždy "nakopne" k dalšímu pokusu.....
Ale moc ti děkuju za kompliment...
Eli, nemyslím si, že zrovna ty bys něco pokazila, upeč a jsem si jistý, že výsledek bude dokonalý, jako všechny tvé výtvory na Topkách
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.